האם המיתון מאחורינו?נראה שענף המסעדות מראה התאוששות קלה אך חשוב לתכנן כמו בתקופה קשה ...
המיתון המאיים לכרסם בהכנסותיהן של מסעדות , ברים ובתי קפה מצריך היערכות וחשיבה מחודשת בכל תחומי הפעילות של העסק. בפן השיווקי חייבים להיות ממוקדים ויצירתיים...
על תהליך מיתוג נכון של מסעדות...
בשנתיים האחרונות אנו עדים לעלייה ברמתם המקצועית של מסעדות, ברים , בתי קפה ועסקי מזון נוספים. עלייה זו באה לידי ביטוי לא רק במוצר הסופי המוגש לצרכן , אלא ל...
מאמר על מותגים מובילים בדוכני הרחוב.שמוליק מרקוס בעלי חברת רסטוטל משתף אותנו במאמר הומוריסטי על עסק שהפך למוסד...
אוכל רחוב הוא כינוי לאותם מאכלים שניתן לקנות בקיוסק שבפינת הרחוב , מעל עגלה בשווקי הערים ובדוכני רוכלים בין סמטאות. לאוכל רחוב ישנו קסם של פשטות ו...